De Leeuw moet onder het mes en is meerdere weken out

De Leeuw moet onder het mes en is meerdere weken out

9 maart 2020 – Een flinke domper voor FC Emmen. Aanvoerder en clubtopscorer Michael de Leeuw heeft afgelopen weekend tegen VVV-Venlo (3-0 winst) een knieblessure opgelopen. Hij moet onder het mes en zal meerdere weken niet inzetbaar zijn. De Venlonaren hebben ook nieuws: Christian Kum kampt met een kuitblessure.De Leeuw viel zaterdag halverwege de eerste helft uit. Onderzoek heeft uitgewezen dat zijn zijn buitenmeniscus is beschadigd en hij geopereerd moet worden. Woensdag zal hij onder het mes gaan. Daarna zal hij enkele weken moeten revalideren voor hij zijn club weer van dienst kan zijn.

De Leeuw maakte dit seizoen negen doelpunten en was ook goed voor twee assists. Mede door zijn goals bezet Emmen de twaalfde plaats in de Eredivisie. Met 32 punten uit 26 wedstrijden is de club uit Drenthe bijna veilig.

Kum
Net als De Leeuw is Kum afgelopen zaterdag geblesseerd geraakt op De Oude Meerdijk. Hij heeft een kuitblessure opgelopen. De aard en ernst van de blessure wordt later deze week onderzocht.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zondag 25 oktober 2020

  2. zaterdag 24 oktober 2020

  3. vrijdag 23 oktober 2020