Laursen neemt revanche op wissel: "Ik hou van concurrentie"

9 maart 2020, 12:07

Nikolai Laursen nam dit weekend sportieve revanche op zijn trainer Dick Lukkien. De oefenmeester van FC Emmen gaf de laatste tijd de voorkeur aan buitenspelers Kerim Frei en Luka Adzic, maar moest na de blessures van beide heren terugvallen op Laursen. En uitgerekend hij was met twee treffers cruciaal tegen VVV-Venlo. "Mijn eerste twee aanvallende acties waren slecht, maar daarna kwam ik er beter in."

Dat zei hij tegenover het Dagblad van het Noorden. Laursen werd tegen Vitesse al na ruim een half uur gewisseld en kwam vervolgens vijf officiële wedstrijden niet in actie. Maar omdat Frei geblesseerd was en Adzic uitviel, kreeg hij zaterdag een nieuwe kans tegen VVV-Venlo. "Ik was boos toen ik gewisseld werd tegen Vitesse", zei Laursen. "Ik dacht: wat is dit nou? Maar ik moest verder, ik kon niet bij de pakken neerzitten en moest mezelf laten zien op de training. Dat heb ik de laatste twee weken gedaan. Het ging heel goed, dat vonden de trainers ook."

Met twee doelpunten was zijn inbreng van groot belang tegen VVV-Venlo en nam hij dus sportieve revanche op de technische staf. Toch snapt hij dat Adzic en Frei werden gehaald in de winterstop. "Ik hou van concurrentie. Als zij de ploeg beter maken, is dat goed. Maar ik denk dat ik de ploeg ook beter maak", aldus de huurling van PSV.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen