'Kringetje binnen Twente dat Garcia steunt, wordt steeds kleiner'

9 maart 2020, 10:30

Gonzalo Garcia moet zich meer en meer zorgen maken over zijn positie. De situatie van FC Twente wordt met de week nijpender en volgens de Tubantia neemt de steun voor de Uruguayaan af. Twente leed zaterdag tegen Vitesse (1-0) de derde nederlaag op rij en wacht komend weekend de uitwedstrijd tegen Ajax.

'Wat ook niet helpt, is dat het op vele plekken binnen FC Twente weer eens onrustig is, waardoor de eenheid ontbreekt', schrijft de regionale krant. 'In dat klimaat moet Garcia zich staande houden, maar het kringetje binnen de club dat hem volledig steunt, wordt steeds kleiner. Ook zaterdag kreeg hij er op allerlei podia weer van langs vanwege zijn keuzes.'

In hetzelfde dagblad spreekt Calvin Verdonk duidelijke taal. "Ook ik heb er vorige week aan meegedaan, maar we moeten minder praatjes hebben en niet meer gaan schreeuwen dat we het zomaar gaan redden. Het wordt tijd dat we gaan vechten", aldus de verdediger. Hij wil niet wijzen naar scheidsrechter Richard Martens, die het dubieuze doelpunt van Vitesse goed keurde. "We verliezen hier niet door de scheidsrechter, we hebben het aan onszelf te wijten."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen