Advocaat beslist pas na Ajax-thuis over zijn toekomst in De Kuip

9 maart 2020, 07:32   Bijgewerkt: 9 maart 2020, 10:55

Dick Advocaat beslist op zijn vroegst pas na de wedstrijd tegen Ajax over zijn toekomst als trainer van Feyenoord. Hoewel de ervaren oefenmeester momenteel geweldig presteert met de Rotterdammers en de fans hem het liefst nog een seizoen zien blijven, duurt het nog even voordat de knoop definitief wordt doorgehakt. "Ik maak het in ieder geval niet voor Feyenoord-Ajax bekend."

Dat vertelt hij tegenover De Telegraaf. "Eind maart of misschien toch eerder", sprak de ervaren coach over zijn toekomst. Eerder dan 22 maart wordt het in elk geval niet: dan staat De Klassieker op het programma in de Eredivisie. De fans lieten zich afgelopen weekend opnieuw positief uit over de 72-jarige oefenmeester, die halverwege de eerste seizoenshelft het stokje overnam van Jaap Stam.

Positieve signalen

De Telegraaf verwacht bij monde van chef Valentijn Driessen overigens dat de coach aanblijft in De Kuip. Tegenover Veronica Inside blikte hij al vooruit op volgend seizoen. "Dick tekent bij, honderd procent. Ik heb bepaalde signalen bijgetekend, het is alleen de vraag wanneer", zei Driessen over de toekomst van Advocaat. "Ik denk dat ze bij Feyenoord aan het inventariseren zijn wat er volgend seizoen mogelijk is."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen