Grim boos op RKC Waalwijk: "Het is geen speeltuinvoetbal"

8 maart 2020, 18:06

Fred Grim was niet te spreken over de manier waarop zijn elftal zondagmiddag een 0-2 voorsprong weggaf tegen Heracles Almelo. Binnen vijf minuten na de tweede treffer van RKC Waalwijk was de marge namelijk alweer ongedaan gemaakt door de thuisploeg. "Ik ben heel boos geworden in de rust", zei de trainer.

Dat deed hij tegenover FOX Sports. "We komen met de penalty van Heracles Almelo al goed weg, dan moet je veel volwassener zijn. Mannelijker zijn. Voelen dat er iets te halen valt en dan geven we het zo eenvoudig weg…", baalde Grim, die zag dat zijn elftal veel individuele fouten maakte waarvan de thuisclub profiteerde.

"De simpele dingen. Dat moet eruit, anders blijft het op deze manier leuk voetballen, maar pak je geen punten en geef je wedstrijden weg. Het is geen speeltuinvoetbal meer, we moeten punten pakken als je 0-2 voor staat", zei Grim. "We hebben te veel van dit soort gevallen. Daar word je gek van. We willen wel winnen, maar niet ten koste van alles. Daar moeten we mee aan de slag."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen