PSV en Feyenoord mijden mixed-zone vanwege coronavirus

8 maart 2020, 14:52   Bijgewerkt: 8 maart 2020, 15:04

PSV heeft nieuwe maatregelen getroffen vanwege het coronavirus: nadat er eerder al geen handen geschud meer werden door de Eindhovenaren, zullen de spelers na het uitduel met FC Groningen zondagmiddag niet in de mixed-zone verschijnen. Dat doet het op advies van de autoriteiten, aangezien Noord-Brabant een risicogebied is. Feyenoord heeft het voorbeeld inmiddels gevolgd. 

Dat schrijven diverse media. De Eredivisie CV raadde het eerder al af om handen te schudden voor de wedstrijd, daar kwam vervolgens een waarschuwing van het RIVM overheen dat Noord-Brabant – waar de meeste besmettingen zijn van het coronavirus – een risicogebied is. Zo werd inwoners met verkoudheidsklachten verzocht om binnen te blijven. Daardoor is er voor de journalisten dus geen mogelijkheden om spelers één-op-één te spreken.

Als compensatie schuift aanvoerder Denzel Dumfries naast interim-trainer Ernest Faber aan bij de persconferentie in het hoge noorden. Om 16.45 uur is de aftrap in het Hitachi Capital Mobility Stadion. Ook Feyenoord komt na het duel met Willem II niet in de mixed-zone, zo heeft de club laten weten. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen