Spoorboekje: Cambuur en Leicester City spelen belangrijke duels

Spoorboekje: Cambuur en Leicester City spelen belangrijke duels

9 maart 2020 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op maandag 9 maart. 

Specials

ErediVisie
Ajax, AZ, Feyenoord en PSV wonnen eindelijk weer eens alle vier in de ErediVisie. Een flinke tijd geleden en daardoor is er bovenin niets veranderd. Toch gebeurde er wel genoeg om over na te praten in de 26ste speelronde van de Nederlandse competitie. Dat doen we zoals elke speelronde in onze wekelijkse rubriek ErediVisie. 

Wedstrijden

Jong AZ - SC Cambuur (20.00 uur)
In Leeuwarden rekent men zich nog niet rijk, maar het geloof in een terugkeer in de Eredivisie is groot. Met nog tien wedstrijden te gaan heeft SC Cambuur by far de beste papieren om bij de eerste twee te eindigen en zich van een promotieticket te verzekeren. In Jong AZ treft de ploeg van Henk de Jong de nummer veertien van de Eerste Divisie. Alleen de zege telt voor koploper.

Leicester City - Aston Villa (21.00 uur)
In de laatste zes wedstrijden was Birmingham City het enige team van wie stuntploeg Leicester City wist te winnen. De formatie staat weliswaar nog altijd op de derde plaats in de Premier League, maar ziet de ploegen onder zich met rasse schreden naderen. Als het Champions League-voetbal niet meer in gevaar wil zien komen, zal het van Aston Villa – het team dat de matige reeks van Leicester City in de League Cup opende – moeten winnen. 

Voetbal op tv

20.00 uur: Jong AZ - SC Cambuur, FOX Sports 1 - live verslag van het Eerste Divisie-duel
20.30 uur: Veronica Inside, Veronica - voetbalpraatprogramma
20.30 uur: VfB Stuttgart - Arminia Bielefeld, FOX Sports 4 - live verslag van het Bundesliga-duel
21.00 uur: Leicester City - Aston Villa, Ziggo Select - live verslag van het Premier League-duel

Reacties

Meer nieuws

  1. dinsdag 7 april 2020

  2. maandag 6 april 2020

  3. zondag 5 april 2020