Sheffield United blijft verrassen, Arsenal wint weer

Sheffield United blijft verrassen, Arsenal wint weer

7 maart 2020 – In de Engelse Premier League blijft Sheffield United volop meedoen om de Champions League-tickets. De promovendus versloeg hekkensluiter Norwich City met 1-0. Arsenal moet nog altijd maar hopen dat het überhaupt Europees voetbal haalt. De Londenaren wonnen wel, ook met 1-0 van West Ham United.Arsenal – West Ham United: 1-0
Het weerzien tussen Mikel Arteta (Arsenal-manager) en West Ham United-manager David Moyes ging lange tijd gelijk op. In een teleurstellend duel hadden beide ploegen wel aardige kansen. Zo raakte Jarrod Bowen namens de bezoekers de paal en trof Arsenal-verdediger Sokratis de lat. Verder dan dat kwamen beide ploegen lange tijd niet.

Tot Alexandre Lacazatte een kwartier voor tijd de ban brak voor Arsenal. De Fransman werd door zijn goal de matchwinner en helpt The Gunners - die voor de derde keer op rij wonnen - aan de negende stek in de Premier League. Het gat met Chelsea (vierde) is slechts vijf punten.

Sheffield United – Norwich City: 1-0
Tim Krul was midweeks nog de bekerheld namens Norwich tegen Tottenham Hotspur. Tegen Sheffield United kon hij zich niet onderscheiden, want de hekkensluiter verloor met 1-0 van misschien wel de grootste verrassing van de Premier League dit seizoen. Sheffield staat zesde in de competitie en houdt nog uitzicht op de Champions League-plekken. Norwich blijft laatste en ziet dat de rode streep nog zes punten van de club vandaan is.

Overige uitslagen: 
Wolverhampton Wanderes - Brighton & Hove Albion: 0-0
Southampton - Newcastle United: 0-1
Crystal Palace - Watford: 1-0

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. dinsdag 31 maart 2020

  2. maandag 30 maart 2020