Hyballa kritisch op NAC: "Ik word moe van de burn-outcultuur"

9 maart 2020, 13:09

Peter Hyballa wil niets weten van een dreun na de uitschakeling met NAC Breda in de halve finale van de beker tegen Feyenoord (7-1). Volgens de Duitse trainer van de Brabanders zijn zijn spelers gewoon klaar voor het competitieduel tegen Roda JC, van aanstaande zondag.

In De Kuip kregen zijn spelers een pak slaag van jewelste, maar tegenover BN/DStem toont Hyballa zich strijdbaar en ook kritisch op zijn ploeg. "Ik word moe van de burn-outcultuur. Na de 2-0 en 3-0 blijf ik coachen, omdat ik erin geloof. Waarin? Dat het niet 12-0 of 7-1 wordt. Zeven doelpunten tegen, pfff... Dat is serieus hè. Als we de 5-1 vasthouden, winnen we de tweede helft."

Aan het sterke openingskwartier, waarin NAC het Feyenoord heel moeilijk maakte, moet de club zich volgens Hyballa aan vasthouden. "De eerste vijftien minuten waren wij goed. We pakten de tweede ballen, hadden enkele goede combinaties, Yassine Azzagari ging over Orkun Kokcü heen, Thom Haye was de spelmaker, Othmane Boussaid en Finn Stokkers waren gevaarlijk. Als wij de 0-1 maken, wordt het geen slachtpartij. Daar ben ik zeker van. Helaas is het anders gelopen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen