Tadic: "We moeten afspraken nakomen, dat is niet altijd gebeurd"

7 maart 2020, 10:00

Dusan Tadic ziet de blessures van Ajax als een oorzaak voor het enorme verval. Echter wil de captain dat niet als excuus gebruiken. Ook zijn er andere zaken die voor de crisis hebben gezorgd. Volgens Tadic, wiens vorm zelf ook ver te zoeken is, worden afspraken in het veld niet altijd nagekomen. 

Ajax verspeelde in een week tijd twee prijzen en ook titelprolongatie komt in gevaar. De Amsterdammers verloren vijf van de laatste negen competitiewedstrijden. "Daar zijn wel oorzaken voor", zegt Tadic tegen De Telegraaf. "Ik wil mezelf zeker niet achter excuses verschuilen en weet dat ik ook beter kan. Maar geen ploeg gaat beter voetballen als er zes basisspelers geblesseerd afhaken. Daarvan komen er nu gelukkig weer spelers terug."

Tadic is overtuigd: "Ajax had CL-finale gewonnen van Liverpool"

Die hebben volgens Tadic ook even de tijd nodig. "Dat is logisch. Het is belangrijk dat we als team blijven opereren, juist nu het minder gaat. We moeten onze afspraken blijven nakomen, dat is de laatste weken niet altijd gebeurd. Daar heb ik als aanvoerder ook op gehamerd. Als we druk zetten, moeten we dat met z'n allen doen. Anders heeft het geen zin. En verdedigend moet ook iedereen doen wat hij moet doen. Zo voorkom je tegentreffers."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen