Gisteren gemist: Antony later naar Ajax, Fortuna en PEC gelijk

Gisteren gemist: Antony later naar Ajax, Fortuna en PEC gelijk

7 maart 2020 – In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op vrijdag 6 maart.Topaankoop Antony later bij Ajax vanwege Spelen
Antony zal in de zomer later bij de eerste selectie van Ajax aansluiten. De Braziliaanse aanvaller die gekocht wordt van São Paulo is namelijk opgenomen in de Olympische selectie van zijn land. Dat betekent dat hij zich later in Amsterdam zal melden.

Fortuna geeft zege weg tegen PEC Zwolle: Tekie van hero to zero
Fortuna Sittard heeft PEC Zwolle vrijdagavond nagelaten een dreun uit te delen in de degradatiestrijd. Hoewel de Limburgers op eigen veld voor de pauze niets te vertellen hadden, waren ze met het inbrengen van Tesfaldet Tekie opeens heer en meester. Anders dan PEC was het via George Cox wel effectief, maar omdat Tekie vlak voor tijd aan het shirt ging hangen van Pelle Clement, ging de invaller van held naar schlemiel. De pingel die hij weggaf werd ingeschoten door Lennart Thy: 1-1.

Eerste Divisie: FC Volendam ruim langs Jong Ajax in topper
FC Volendam heeft vrijdagavond goede zaken gedaan in de Eerste Divisie. De ploeg van trainer Wim Jonk versloeg Jong Ajax in Volendam met 3-0. Daardoor nestelen de oranjehemden zich weer in de top drie. Helmond Sport leek voor het eerst sinds zeventien duels weer eens te gaan winnen, maar zag de zeker lijkende driepunter in de slotfase tegen FC Dordrecht door de vingers glippen: 1-1.

Wereldgoal Parejo niet genoeg voor Cillessen en Valencia
Valencia heeft vrijdag weer niet gewonnen op vreemde bodem. De ploeg van Albert Celades worstelt zich door het seizoen heen en is vrijdag bij Deportivo Alavés blijven steken op een 1-1 gelijkspel. Dat was met name zonder voor Dani Parejo.

Reacties

Meer nieuws

  1. dinsdag 7 april 2020

  2. maandag 6 april 2020

  3. zondag 5 april 2020