Wereldgoal Parejo niet genoeg voor Cillessen en Valencia

Wereldgoal Parejo niet genoeg voor Cillessen en Valencia

6 maart 2020 – Valencia heeft vrijdag weer niet gewonnen op vreemde bodem. De ploeg van Albert Celades worstelt zich door het seizoen heen en is vrijdag bij Deportivo Alavés blijven steken op een 1-1 gelijkspel. Dat was met name zonder voor Dani Parejo.De spelmaker van Valencia maakte in de eerste helft bij een 0-0 stand namelijk een prachtige treffer. De technicus legde aan voor een vrije trap en krulde het speeltuig schitterend in de kruising. Genoeg voor de overwinning was dat echter niet, omdat de thuisploeg aanzette en in de tweede helft via Edgar Mendez langszij kwam. Die goal viel twintig minuten voor het einde.

Mendez verschalkte Jasper Cillessen met zijn doelpunt. De dertigjarige Nederlander begon voor de derde keer op rij in de basis bij Valencia, waar trainer Celades genoeg had van de Franse doelman Jaume Domenech die de afgelopen weken in slechte vorm verkeerde. Met Cillessen in de basis werd er vrijdag dus met 1-1 gelijkgespeeld bij Alavés, dat in de middenmoot staat.

Dat geldt ook voor Valencia, dat de zevende plaats bezet. Het heeft een punt minder dan Real Sociedad, dat nog wel twee duels tegoed heeft. De zesde plaats is de laagste positie die in La Liga goed is voor Europees voetbal. Valencia heeft slechts één van de laatste vijf duels gewonnen en moet dus serieus vrezen voor het mislopen van de Europese tickets.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zaterdag 4 april 2020

  2. vrijdag 3 april 2020