Van Eijden ergert zich aan eigen ploeg: "Kan er moeilijk tegen"

6 maart 2020, 21:00

Het is een seizoen met vaak vallen en af en toe opstaan voor NEC. De club had mooie ambities, maar blijkt niet in staat om mee te draaien in de top van de Eerste Divisie en staat achtste. Volgens captain Rens van Eijden gaan er veel dingen fout.

De routinier ziet het op meerdere fronten misgaan en heeft daarover een duidelijk uitleg bij Omroep Gelderland. "Het is niet één ding waardoor we zo wisselvallig zijn, het zijn meerdere facetten. We hebben dingen nagelaten. Tegen NAC spelen we een periode heel goed, maar we komen ook een periode onze afspraken niet na. Daar kan ik heel moeilijk tegen. Maar tegen Go Ahead ben ik degene die zijn taken niet goed uitvoert. De ene keer ben ik het, de andere keer een ander. De ene keer gaat het over druk zetten, de andere keer over verdedigen. Ook in balbezit kunnen we nog winst halen. Het zou mooi zijn als al die dingen een keer op de juiste plek vallen."

De achtste positie van NEC geeft recht op een plaats in de play-offs. Dat is het doel van NEC. "We hebben aangetoond dat we veel beter kunnen dan de plek waarop we nu staan. Ik denk dat we wel terecht op deze plek staan, want we hebben zelf nagelaten om recht te hebben op een hogere positie. Wat anderen doen, daar hebben we geen invloed op. We moeten naar onszelf kijken. Ik denk dat wij heel veel winst kunnen halen in kleine dingen en als dat gebeurt, maken we zeker kans in deze lastige reeks."

NEC gaat zaterdag op bezoek bij Jong FC Utrecht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen