Tadic is overtuigd: "Ajax had CL-finale gewonnen van Liverpool"

6 maart 2020, 20:36

Als Ajax in de halve finale van de Champions League niet was uitgeschakeld door Tottenham Hotspur, dan had het de eindstrijd gewonnen van Liverpool. Dat is althans de mening van Dusan Tadic. De Serviër had alle vertrouwen gehad in een finale tegen Liverpool.

Op dramatische wijze werd Ajax uitgeschakeld door Tottenham, dat in de finale vervolgens geen partij was voor Liverpool. "Ik heb er alles voor over om de wedstrijd tegen Tottenham uit mijn geheugen te wissen", zegt Tadic tegen het Bosnische B92. "Dat gaat echter niet lukken. Ik vraag me nog steeds af hoe het zo mis heeft kunnen gaan."

Als Ajax de finale wel had gehaald, dan had het Liverpool meer dan genoeg partij kunnen geven zo denkt Tadic. "Dan hadden we gewonnen van Liverpool", is hij overtuigd. "Wij zouden niet zo slecht spelen als Liverpool in de finale en zouden meer geïnspireerd zijn dan Tottenham. Wij hadden zoveel power dat Liverpool daar niet tegen op had gekund. Maar dat is niet gebeurd, dus Liverpool is de kampioen. Punt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen