Sparta kijkt stiekem naar Europees voetbal: "Dromen mag altijd"

6 maart 2020, 18:40

Rechtstreekse handhaving is heel dichtbij voor Sparta Rotterdam, dat momenteel op 33 punten staat. De nummer elf van de competitie kijkt ondertussen ook stiekem naar een play-off-plaats, zo geeft Adil Auassar aan. De middenvelder heeft de hoop daarop nog niet opgegeven.

Sparta heeft de elfde plaats in handen, maar bezit evenveel punten als nummer negen Heracles Almelo. ''Dromen mag je altijd. Maar het is heel simpel. Alles wat voor het grijpen ligt, moet je proberen te grijpen'', zegt Auassar tegen RTV Rijnmond. De routinier beseft dat Sparta op dit moment nog niet helemaal veilig is. "We voetballen nu natuurlijk wel wat makkelijker dan de clubs onderin, maar we zijn er nog niet. Wij zullen nog keihard moeten vechten voor de punten."

Zondag speelt Sparta de uitwedstrijd tegen FC Utrecht. Die ploeg moest midweeks diep gaan tegen Ajax, maar dat hoeft volgens Auassar geen voordeel te zijn voor Sparta. ''Het is maar hoe je het bekijkt. Ze kunnen ook juist extra vertrouwen hebben getankt door die zege op Ajax. Ik ben daar totaal niet mee bezig. We moeten gewoon zelf onze goede lijn doortrekken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen