Volgende topper wacht voor Feyenoord: "We doen volop mee"

6 maart 2020, 23:10

De belangrijke wedstrijden volgen zich in rap tempo op voor Feyenoord. De Rotterdammers speelden deze week al tegen PSV en NAC Breda en bereiden zich nu voor op het competitieduel met Willem II. Volgens Steven Berghuis is het niet moeilijk om de knop om te zetten.

"Of dat moeilijk is? Helemaal niet", zegt Berghuis op de clubwebsite over het duel met Willem II van zondag. "We kijken ontzettend uit naar de bekerfinale, maar richten ons tot die tijd gewoon op de competitie. Ook daar doen we volop mee." Feyenoord staat derde, maar moet vol aan de bak om die plaats te verdedigen. "We weten dat PSV in onze nek zit, en ook Willem II staat er dichtbij. Zij komen zondag naar De Kuip, dus daar moeten we klaar voor zijn."

Willem II heeft drie punten minder dan Feyenoord en zou zondag dus naast de Rotterdammers kunnen komen. Ridgeciano Haps, die als linksbuiten speelt, wil niet verslappen. "De trainer is daar ook heel scherp op, net als wij als spelersgroep. Ik ben klaar voor wedstrijd nummer drie van deze week, dus op naar zondag."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen