Buijs twijfelt door absenties nog over elftal tegen PSV

6 maart 2020, 17:01

Danny Buijs heeft een flinke puzzel te leggen richting het duel met PSV van zondagmiddag. De coach heeft namelijk veel afwezigen en beraadt zich nog het elftal dat de Eindhovenaren moet bestrijden.

Bij Groningen zijn Django Warmerdam, Azor Matusiwa en Gabriel Gudmundsson er, net als Görkem Can en Thijs Dallinga, nog niet bij. Joel Asoro en Bart van Hintum gelden als twijfelgevallen. "We willen het team opstellen dat de grootste kans heeft om de wedstrijd te winnen. We proberen veel opties en varianten uit. In elk geval gaan de spelers in onze selectie weer ervaring opdoen met het spelen van een topwedstrijd. We gaan strijden en hebben zeker kans op een gunstig resultaat als wij allemaal een goede dag hebben", zegt de coach van de nummer acht van de Eredivisie.

Buijs heeft gemerkt dat PSV de wind na een moeilijke fase weer iets beter in de zeilen heeft. "Elke club heeft in een seizoen weleens een fase dat het tegen zit. PSV is en blijft een ploeg in de top-4, die tot het einde zal meedoen om de prijzen. De kwaliteit in hun selectie staat buiten kijf, met diverse internationals en talenten uit de eigen jeugd. Ze hebben goede spelers en hebben de laatste weken ook weer resultaten geboekt en daardoor vertrouwen opgebouwd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen