Alisson niet tegen Atlético, rentree Dost nog niet in zicht

6 maart 2020, 14:59   Bijgewerkt: 6 maart 2020, 16:38

Liverpool-keeper Alisson Becker is niet inzetbaar voor de return tegen Atlético Madrid in de Champions League. De keeper liep een kwetsuur op tijdens de training in aanloop naar het FA Cup-duel met Chelsea en ontbreekt ook komend weekend tegen Bournemouth in de Premier League. 

Dat liet de oefenmeester weten tijdens de persconferentie. "Alisson is er niet bij, hij kampt met een kleine heupblessure. De meeste mensen kunnen dan hun werk nog wel doen, maar bij keepers is dat net even anders", zei de trainer. "Hij liep deze week voor Chelsea een blessure op. Een klein incident en we dachten allemaal dat het niets was. De volgende dag vonden we toch iets op de scan en nu ligt hij eruit." Of hij tegen Atlético Madrid - als er een 1-0 nederlaag uit de heenwedstrijd moet worden goedgemaakt - wel inzetbaar is, kon Klopp niet bevestigen.

Dost-rentree nog niet in zicht

Ander blessurenieuws kwam er uit Frankfurt, waar gevraagd werd naar de situatie van Bas Dost, die nog altijd afwezig is bij Eintracht. Eerst was het een liesblessure, toen had hij maag- en darmklachten en recentelijk viel hij uit met een spierblessure. "Het is moeilijk te zeggen waneer hij weer aansluit. Het mooiste zou zijn als dat na de interlandbreak weer is, maar dat is afwachten", aldus trainer Adi Hütter.

Lees ook: Pechvogel Dost mist door nieuwe blessure duel met RB Salzburg

Ook bij FC Barcelona is er blessurenieuws: middenvelder Arthur kampt met een kwetsuur. 

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen