Wormuth denkt nog niet aan play-offs, maar kijkt naar onderen

6 maart 2020, 14:35

Frank Wormuth wil komend weekend RKC Waalwijk verslaan om niet te ver meer naar beneden te hoeven kijken. Hoewel Heracles Almelo ook verwikkeld is in een strijd om een play-offticket, wil de Duitser voorlopig alleen naar onderen kijken. "Als we winnen, komen we op 36 punten en zijn we nog twee punten verwijderd van de 38. Hoe groter de afstand naar onderen wordt, hoe hoger je staat."

Dat vertelt hij op de clubsite. "Nee, de play-offs om Europees voetbal zijn op dit moment geen topic", verzekert Wormuth. "Daar kunnen we nog niet over praten, als je onze reeks wedstrijden ziet en de doelpuntenmakers daarin. We hebben in sommige duels niet gescoord en in die andere wedstrijden heeft Cyriel Dessers gescoord. Alleen tegen Feyenoord hadden we met Maximilian Rossmann een andere doelpuntenmaker. De grote uitdaging is onze andere spelers ook te laten scoren."

De vorige keer ging het tegen RKC Waalwjik nog mis (2-0 verlies), waardoor Wormuth nog zeker niet op de zaken vooruit wil lopen. "We kennen RKC goed, weten wat de sterktes en zwaktes zijn", aldus Wormuth, die Joey Konings (enkel), Navajo Bakboord, Jesper Drost en Robin Pröpper (allen knieblessures) moet missen tegen de hekkensluiter van de Eredivisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen