Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Van den Brom wil plek finale beker opnieuw bediscussiëren

Van den Brom wil plek finale beker opnieuw bediscussiëren

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

6 maart 2020 – John van den Brom wil de discussie over locatie van de KNVB Bekerfinale nieuw leven inblazen. De Kuip is nog altijd het onderkomen van de eindstrijd, maar volgens de oefenmeester van FC Utrecht - de opponent van Feyenoord - is dat niet helemaal fair. "Op deze manier kan het toch eigenlijk niet?", vraagt hij zich hardop af.

Dat doet hij tegenover het Algemeen Dagblad. De coach beseft dat de komende bekerfinale nog gewoon in Rotterdam gespeeld wordt, maar wil het agendapunt in het algemeen op tafel brengen. Feyenoord heeft immers altijd het thuisvoordeel in de finale, wanneer het die haalt. "Omdat het ooit zo bepaald is, blijven we ons eraan vasthouden. Maar wat denk je van de belangen? Die zijn enorm. Daar moeten bestuurders, de mensen die erover beslissen, eens naar kijken", stelt Van den Brom.

"Het scheelt gewoon een hoop als Feyenoord de finale speelt. Dat zou ik ook vinden als AZ of Vitesse de finale zou spelen dit jaar. Iedereen vindt het. Bij de finale die we met AZ tegen Vitesse speelden, was het gewoon fifty-fifty. Tegen Feyenoord was het maar één blokje AZ. En ik hoor niet anders, hè?", aldus de coach. "Maar misschien moet je uiteindelijk een keer een patroon doorbreken. Al wordt het maar op de agenda gezet."

Sparta Rotterdam-thuis
Verder ging de coach ook in op het duel in de Eredivisie komend weekend, waarin het Sparta Rotterdam treft. Dan moet er volgens de oefenmeester net zo worden gespeeld als tegen Ajax in de KNVB Beker. "Dat heb ik de spelers ook gezegd, die wedstrijd moet onze norm worden. Dat is het niveau wat we wekelijks willen aantikken", zei de coach, die achter de namen van Jean-Christophe Bahebeck en Sander van de Streek een vraagteken zette voor komend weekend, tegenover Voetbal International. 

Jacks stunt met waanzinnige actie: scoren we tegen de Fransen? Dan win je €100,00 met slechts €1,00 inzet!

Scoort Nederland tegen Frankrijk, dan win je aanstaande vrijdag vijftig tot honderd euro.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd