Barça-coach Setién biedt excuses aan voor gedrag assistent

6 maart 2020, 13:43

FC Barcelona-trainer Quique Setién heeft zijn excuses aangeboden aan de spelers van zijn elftal voor het gedrag van assistent-trainer Eder Sarabia. De jonge rechterhand van de ervaren coach liet zich in de dug-out tegen Real Madrid meermaals gaan tegen de spelers van de Catalanen, die daarvan niet gediend waren. Setién heeft aangegeven zijn exuceses te hebben gemaakt.

Niet zozeer dát hij zich drukte maakte langs de lijn stoorde de spelers van Barça, maar wel de manier waarop. Zo zou hij zich hebben geërgerd aan het feit dat Lionel Messi een paar keer niet meeverdedigde en kregen ook andere grote namen uit de zak. "We hebben onze excuses aangeboden. Niet per se aan één speler, maar meer aan de groep in het algemeen. Het gedrag van hem was niet juist", zei Setién tegenover El Periodico. "Het was niet de bedoeling dat dit zo naar buiten zou gekomen. Jammer dat de camera het gedrag op de bank zo volgt."

Setién snapt dat het bij een grote club meer onder een vergrootglas ligt en stelt dat zijn rechterhand van het incident moet leren. "We nemen onze verantwoordelijkheid en het spijt ons echt. Je kunt ons bekritiseren omdat we winnen of verliezen, maar niet vanwege ons gedrag. Dat moet smetloos zijn", zei Setién, die wel stellig ontkende dat zijn relatie met de spelersgroep slecht zou zijn. "Ik schud iederen elke dag de hand en onze relatie is perfect."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen