'Van Loen en Hermans in beeld voor tijdelijke job bij Roda JC'

6 maart 2020, 08:37

Roda JC heeft Edwin Hermans en John van Loen op de korrel om de fungeren als interim-coach voor de rest van dit seizoen. De Limburgers moeten een opvolger vinden voor Maurice Verberne, die het seizoen als interim op de plaats van Jean-Paul de Jong niet mocht afmaken van de KNVB, omdat hij niet over de benodigde papieren beschikt. Daarom zoekt de club een tijdelijke oplossing.

Volgens De Limburger zijn beide coaches bereid om het seizoen af te maken in Kerkrade, ondanks dat er weinig meer lijkt om voor te spelen. Alleen via een periodetitel kan Roda JC nog deelname aan de play-offs bewerkstelligen, maar met onder andere NAC Breda, Jong Ajax, Excelsior en Go Ahead Eagles is het programma wel zwaar. Komend weekend tegen NAC Breda zit Verberne voor de laatste keer als hoofdcoach op de bank, daarna moet er een vervanger komen.

Lees ook: Roda JC mag van KNVB seizoen niet afmaken met Verberne

Hermans en John van Loen (beide oud-speler van Roda JC) zijn in beeld om die periode te vervullen en beschikken bovendien over de juiste papieren. Technisch directeur Jeffrey van AS wilde niet ingaan op namen, maar liet weten zo snel mogelijk de nieuwe hoofdtrainer te willen presenteren. Het zou gaan om een dienstverband tot het einde van dit seizoen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen