Feyenoord met verwachte elf, NAC mist AZ-beul Schouten

5 maart 2020, 19:43

Dick Advocaat verrast niet met zijn opstelling voor het bekerduel met NAC Breda. De trainer van Feyenoord kiest voor dezelfde elf spelers die afgelopen weekend startten tegen PSV (1-1). In De Kuip spelen Feyenoord en NAC Breda donderdagavond voor een plek in de finale van de KNVB Beker. FC Utrecht plaatste zich woensdag al voor de eindstrijd.

Advocaat ziet geen aanleiding om wijzigingen door te voeren ten opzichte van de topper tegen PSV. Dat betekent dat Ridgeciano Haps, van origine linksachter, wederom als linksbuiten zal spelen. Winteraanwinst Oguzhan Özyakup moet wederom genoegen nemen met een plek op de bank. Hij keerde afgelopen weekend na een lichte blessure terug in de wedstrijdselectie. Nicolai Jørgensen kampt nog altijd met een teenblessure.

NAC Breda hoopt donderdagavond voor de vierde keer dit seizoen te stunten in het bekertoernooi. De Parel van het Zuiden knikkerde eerder FC Emmen, PSV en AZ uit het toernooi. Tegen de Alkmaarders was een hoofdrol weggelegd voor Robin Schouten, die een doelpunt maakte en een assist leverde. Hij startte afgelopen vrijdag nog tegen NEC (1-1), maar mist het duel met Feyenoord omdat hij ziek is.

Opstelling Feyenoord: Bijlow, Karsdorp, Botteghin, Senesi, Malacia; Fer, Kökcü, Toornstra; Berghuis, Bozeník en Haps

Opstelling NAC Breda: Olij; Van Anholt, Van Hecke, Monsalve, Riera; Haye, Azzagari; Verschueren, EL Allouchi, Boussaid; Stokkers

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen