MVV neemt per direct afscheid van captain Van den Hurk

5 maart 2020, 19:16   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Anthony van den Hurk maakt per direct de transfer van MVV naar Helsingborgs IF. De 27-jarige aanvaller zou eigenlijk pas komende zomer de overstap maken naar de Zweedse club, maar vertrekt vier maanden eerder dan voorzien. Zo verdient MVV toch nog wat aan de spits.

Een maand geleden werd bekend dat Van den Hurk komende zomer transfervrij de overstap zou maken naar Helsingborgs. De Zweedse club heeft nu echter besloten om de portemonnee te trekken en de aanvaller eerder naar de Allsvenskan te halen. "Ik had verwacht dat dit eerder zou gebeuren, maar ik ben blij dat het nu afgerond is. Mijn koffers waren al een paar weken ingepakt, in de tussentijd hebben de clubs onderhandeld en ben ik mijn best blijven doen voor MVV", zegt hij de op de site van zijn nieuwe club.

Van den Hurk werd woensdag nog verkozen tot beste speler van de derde periode in de Eerste Divisie. Dit seizoen was hij goed voor zeventien doelpunten in 27 competitiewedstrijden. In zijn laatste vijf duels voor MVV was hij liefst zeven keer trefzeker.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen