Heerenveen nodigt pers uit; vermoedelijk nieuwe hoofdsponsor

Heerenveen nodigt pers uit; vermoedelijk nieuwe hoofdsponsor

5 maart 2020 – Na lang zoeken heeft sc Heerenveen vermoedelijk een nieuwe hoofdsponsor gevonden. De Friese club heeft de pers uitgenodigd voor een bijeenkomst, die vrijdag om 15.00 uur zal plaatsvinden. Waarschijnlijk wordt dan bekendgemaakt welke naam binnenkort op het shirt van Heerenveen prijkt.Eerder wist de Leeuwarder Courant al te melden dat Ausnutria naar alle waarschijnlijkheid de nieuwe hoofdsponsor van Heerenveen wordt. Het zuivelbedrijf produceert kindervoeding op basis van biologische koe- en geitenmelk en verkoopt over de hele wereld.

Bart van der Meer, in het verleden jarenlang voorzitter van de Raad van Commissarissen bij Heerenveen en nu topman van Ausnutria, kon woensdag nog niet bevestigen dat het bedrijf de nieuwe hoofdsponsor van de Friese club wordt. "Als dat zo zou zijn, dan komen we daar zelf wel mee naar buiten. Het is niet gepast, naar ons bedrijf toe en naar andere partijen, om daar nu iets over te zeggen", zei hij tegen het dagbad.

Ausnutria wordt de opvolger van GroenLeven, dat de voorgaande drie seizoenen de hoofdsponsor van Heerenveen was. Afgelopen zomer scheidden de wegen tussen de club en het zonneparkbedrijf. In afwachting van een nieuwe hoofdsponsor speelde Heerenveen het afgelopen half jaar met het logo van Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) op het shirt.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zondag 29 maart 2020

  2. zaterdag 28 maart 2020

  3. vrijdag 27 maart 2020