Coronavirus: Valencia - Atalanta zonder publiek en uitstel in Azië

5 maart 2020, 13:56   Bijgewerkt: 5 maart 2020, 15:50

Het corona-virus heeft er ook definitief voor gezorgd dat de return van de Champions League-wedstrijd tussen Valencia en Atalanta Bergamo zonder publiek wordt gespeeld. Ook hoopt de FIFA de Aziatische WK-kwalificatiewedstrijden vooropig uit te stellen.

In een officieel statement laat Atalanta Bergamo weten dat de return van het met 4-1 gewonnen duel wordt gespeeld zonder supporters in Mestalla. Eerder werd al bekend dat Spaanse autoriteiten wilden dat de wedstrijd geen doorgang vond met publiek.

Dat geldt vermoedelijk ook voor de Spaanse duels Getafe – Internazionale, FC Barcelona – Napoli en Sevilla – AS Roma. In Zwitserland ligt de voetbalcompetitie volledig stil, terwijl in Italië er veel duels zonder publiek worden gespeeld. Het Nederlandse profvoetbal merkt momenteel nog betrekkelijk weinig van het coronavirus. 

Uitstel van Aziatische WK-kwalificatie

Daarnaast heeft de FIFA een plan geïntroduceerd om de start van de kwalificatieduels voor het WK 2022 en de Azië Cup in 2023 op een ander moment te starten. In maart staan de eerste wedstrijden gepland, maar de FIFA heeft in samenwerking met de AFC gevraagd om die duels uit stellen. Daarover is nog geen definitieve uitkomst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen