Bosz zeer kritisch op eerste helft, maar blij met de halve finale

5 maart 2020, 16:17

Peter Bosz plaatste zich woensdagavond voor de halve finale van de DFB-Pokal, maar was desondanks amper tevreden over het vertoonde spel van Bayer Leverkusen tegen Union Berlin (3-1). "Ik vond dat we saai en traag speelden", had de coach de nodige aanmerkingen op zijn elftal, vooral op het spel in het eerste bedrijf. 

Dat zei hij tegenover het Duitse media. Het moeizame spel was ook terug te zien op het scorebord, want lang stond de tweede club van Berlijn aan de leiding op bezoek in Leverkusen: pas na een rode kaart voor Christopher Lenz draaide de boel twintig minuten voor het einde om. "In de eerste helft speelden we niet zoals een bekerwedstrijd dat van je vraagt", vond Bosz, die dan ook sprak over een wedstrijd met twee gezichten.

"Gelukkig ging het in de tweede helft beter. Na de pauze hebben we geschakeld naar een hoger tempo en een hoge balsnelheid. Ook hebben onze fans ons gesteund. Ik wil hen bedanken die naar het stadion zijn gekomen", loofde Bosz de nog geen twintigduizend aanwezige fans. "We zijn nu vooral blij dat we door zijn in het bekertoernooi."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen