Clubicoon Roox tot 2023 keeperstrainer bij VVV-Venlo

5 maart 2020, 11:01

VVV-Venlo heeft het contract van keeperstrainer John Roox donderdagochtend verlengd. De 59-jarige oud-doelman heeft zijn handtekening gezet onder een nieuwe verbintenis die hem tot en met 2023 bij de club houdt. Roox is met 490 officiële wedstrijden voor VVV nog altijd recordhouder in het aantal gespeelde duels voor de Venlonaren.

"Ik ben erg blij dat onze samenwerking wordt gecontinueerd. Als man van de club met een geel-zwart hart doet me dat deugd. Werken met profs is het mooiste wat er is. Ik kom iedere dag dan ook met veel plezier op de fiets naar De Koel. Dat is toch prachtig", stelt Roox op het clubkanaal van de Limburgers.

Sinds 2016 staat Roox als keeperstrainer onder contract bij VVV-Venlo, dat ook blij is om de verbintenis te verlengen. "Hij is niet meer weg te denken uit de technische staf en toont ieder jaar weer aan dat hij keepers beter maakt. Dat zie je wel aan de recente voorbeelden met Lars Unnerstall en Thorsten Kirschbaum. Hij kan bogen op een schat aan ervaring, ook op het hoogste niveau en bouwt met die jongens aan een bepaalde mate van zelfvertrouwen. Dat loont", aldus technisch manager Stan Valckx.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen