Spoorboekje: Fortuna tegen PEC Zwolle, Eerste Divisie-voetbal

Spoorboekje: Fortuna tegen PEC Zwolle, Eerste Divisie-voetbal

6 maart 2020 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op vrijdag 6 maart. 
Wedstrijden

Fortuna Sittard – PEC Zwolle (20.00 uur)
Na de meevaller tegen Vitesse moet PEC Zwolle op bezoek bij Fortuna Sittard om die bonuspunten ook daadwerkelijk te verzilveren. De ploeg van John Stegeman kreeg onderin meer lucht door de gelukkige overwinning en is op gelijke hoogte gekomen met de Limburgse formatie, die in mindere doen is. Maar als Sjors Ultee het voor deze wedstrijd op de rails kan krijgen, is dat nog precies op tijd. 

FC Volendam – Jong Ajax (20.00 uur)
Nog niet zo lang geleden stond FC Volendam op een promotieplek, maar na vier wedstrijden zonder overwinning op rij is de ploeg afgezakt naar de vierde plaats in de Eerste Divisie. Als Wim Jonk niet definitief wil afhaken met zijn jonkies, moet hij de talenten van Ajax verslaan. Anders ziet Het Andere Oranje de ploegen onder zich wel heel dichtbij komen. 

Olympique Marseille – Amiens (21.00 uur)
Dat Paris Saint-Germain nog enigszins haar best moest doen de laatste weken in de Ligue 1 is vooral te danken aan Olympique Marseille. De ploeg van Kevin Strootman kent onder de nieuwe coach André Villas-Boas een uitstekend seizoen, al weet het na de 1-2 nederlaag tegen FC Nantes twee weken terug dat de titel definitief uit beeld is. Tegen nummer voorlaatst Amiens moet er gewonnen worden om plaats twee niet meer in gevaar te laten komen. Strootman is er na zijn schorsing van vorige week in elk geval weer bij.

Voetbal op tv

20.00 uur: FC Volendam – Jong Ajax, FOX Sports 3, live verslag van het duel in de Eerste Divisie
20.00 uur: Fortuna Sittard – PEC Zwolle, FOX Sports 2, live verslag van het duel in de Eredivisie
20.00 uur: SC Paderborn 07 – 1. FC Köln, FOX Sports 4, live verslag van het duel in de Bundesliga
20.30 uur: Veronica Inside, Veronica, voetbaltalkshow
21.00 uur: Alavés – Valencia, Ziggo Sport Voetbal, live verslag van het duel in La Liga

Reacties

Meer nieuws

  1. zaterdag 28 maart 2020

  2. vrijdag 27 maart 2020

  3. donderdag 26 maart 2020