Bruma hoopt ooit terug te keren bij oude club PSV

Bruma hoopt ooit terug te keren bij oude club PSV

5 maart 2020 – Jeffrey Bruma (28) wil in de toekomst graag nog eens terugkeren bij PSV. De centrale verdediger stond tussen 2013 en 2016 onder contract in Eindhoven, waar hij ooit hoopt om weer minuten te maken. "Het is de club waar ik heel erg prettig ben weggegaan en prachtige dingen heb beleefd. Als ik de naam PSV hoor, blijft het kriebelen."Dat vertelt hij tegenover het Eindhovens Dagblad. Afgelopen winter informeerden de Eindhovenaren ook naar de situatie van Bruma bij VfL Wolfsburg, waar hij overbodig was, maar koos Bruma voor 1. FSV Mainz. "De leiding gaf me vanaf de eerste seconde het vertrouwen dat ik daarbij een cruciale speler voor ze ben", zei de centrale verdediger, die bovendien had besloten om nog niet naar Nederland terug te keren.

"Misschien vindt niet iedereen het een aansprekende club. Nou, kom dan maar eens kijken hier. In de Bundesliga mogen spelen, is elke week sowieso al een geweldige ervaring. Ik ben trots op iedere wedstrijd, het is altijd volle bak en het niveau is ook onderin zeer hoog. Afgelopen weekend wonnen we van Paderborn en daardoor staan we nu vier punten boven de streep. Als we zondag thuis ook Fortuna Düsseldorf kunnen kloppen, zetten we een grote stap naar ons doel", weet de verdediger.

Omdat Bruma weer elk weekend speelt, is de vraag of hij droomt van het Europees Kampioenschap logisch. En dat doet hij, al realiseert hij zich terdege dat de concurrent achterin met onder andere Virgil van Dijk, Matthijs de Ligt en Stefan de Vrij astronomisch is. "Zeg nooit nooit. Ik ben er klaar voor, maar als er anderen spelen, hebben zij dat verdiend. Mochten er blessures of problemen zijn, dan sta ik altijd paraat voor de bondscoach, zijn staf en het team", aldus de 25-voudig international.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zondag 29 maart 2020

  2. zaterdag 28 maart 2020

  3. vrijdag 27 maart 2020