Van den Brom genoot van zijn ploeg: "Alles klopte vandaag"

Van den Brom genoot van zijn ploeg: "Alles klopte vandaag"

5 maart 2020 – John van den Brom is uiterst trots op de overwinning die FC Utrecht woensdagavond boekte in eigen huis tegen Ajax. De Domstedelingen schakelden de Amsterdammers uit en plaatsten zich zodoende voor de bekerfinale. "Alles klopte vandaag", glimlachte de oefenmeester, die niet voor het eerst in die eindstrijd staat.Dat vertelde hij tegenover RTV Utrecht. "Ik had zondag al gezegd dat we er vandaag zouden staan. Niet dat we zouden winnen, maar alles klopte vandaag. We hebben heel gedisciplineerd gespeeld. We hebben de ruimte die Ajax weggeeft optimaal benut", zei de oefenmeester. "De jongens hebben gevochten als leeuwen. Voor die ontlading in het stadion, daar doe je het voor."

Ook loofde hij de rol van de supporters woensdagavond, met wie de club eerder deze week nog om tafel zat na de teleurstellende resultaten. "Dat begon al toen we vanmiddag naar het hotel gingen. En de weg hier naartoe, ik heb best veel meegemaakt, maar wat de supporters vandaag voor ons gedaan hebben, daar krijg ik nu weer kippenvel van."

Voorkeur tegen NAC
De oefenmeester werd gevraagd naar wie hij liever zou treffen in de finale: NAC Breda of Feyenoord. "Ik hoop dat we die tegen NAC spelen, al verwacht ik dat het Feyenoord wordt", aldus Van den Brom, die meevoelde met Sean Klaiber, tegenover FOX Sports. De back pakte in de slotfase een gele kaart, waardoor hij is geschorst. "Dat is heel zuur, maar als ik heel eerlijk ben deed hij het ook niet slim bij een voorsprong van 2-0."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. dinsdag 31 maart 2020

  2. maandag 30 maart 2020