Hyballa positief: "Jongens kunnen niveau van Feyenoord aan"

4 maart 2020, 19:55

NAC Breda slaagde er al in om PSV en AZ uit de beker te knikkeren en zal donderdag wederom boven zichzelf moeten uitstijgen. In de halve finale van de beker wacht er een duel met Feyenoord. Trainer Peter Hyballa heeft er vertrouwen in, ondanks dat de tegenstander uiteraard de favoriet is.

Volgens Hyballa is het helemaal niet nodig om negatief te zijn richting de halve finale. "Wij houden ons vast aan de overwinningen in de beker tegen PSV en AZ. Daarin heeft het team het laten zien", zegt hij tegen het Brabants Dagblad. "De jongens hebben aangetoond dat ze het niveau van Feyenoord aankunnen."

NAC speelt donderdag uit tegen Feyenoord. Een nadeel, beseft Hyballa. Toch ziet hij het anders. "Dat kan voor ons ook positief zijn. Als wij goed in de wedstrijd zitten en het loopt bij hen niet zo lekker, dan is het ook een kritisch publiek." Feyenoord is in bloedvorm en is al dertien duels op rij ongeslagen. Dat weet Hyballa uiteraard ook. "Daar zitten wedstrijden tussen in die ze met één doelpunt verschil hebben gewonnen, bij Fortuna kregen ze een belachelijke strafschop. Maar ik hoef dat van die reeks niet nog twee keer te zeggen tegen mijn spelers. Dat weten ze."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen