Ajax met Ekkelenkamp en zonder Schuurs en Eiting

Ajax met Ekkelenkamp en zonder Schuurs en Eiting

4 maart 2020 – Jurgen Ekkelenkamp mag zich in een voor Ajax zeer belangrijke wedstrijd laten zien in het team van Erik ten Hag. De trainer van de Amsterdammers heeft de jonge middenvelder opgenomen in zijn ploeg voor de uitwedstrijd tegen FC Utrecht in de halve finale van de KNVB Beker.



Ten opzichte van het met 0-2 verloren duel met AZ valt op dat er bij Ajax geen basisplaatsen meer zijn voor Carel Eiting en Perr Schuurs. Zij worden woensdag vervangen door respectievelijk Ekkelenkamp en Edson Álvarez. Bij Ajax zal Hakim Ziyech op de rechtervleugel starten, met Dusan Tadic weer in de spits. Ryan Babel is er net als afgelopen weekend niet bij.

Bij FC Utrecht zijn Kristoffer Peterson en Urby Emanuelson hun basisplaatsen kwijtgeraakt na het verlies bij RKC Waalwijk van zondag. Dat betekent dat Mark van der Maarel centraal achterin zal staan. Sean Klaiber en Jean-Christophe Bahebeck keren terug in het elftal. Ook Joris van Overeem heeft een basisplaats. Utrecht lijkt Ajax te gaan bestrijden met een 4-4-2-formatie.

De bekerwedstrijd begint woensdag om 20.45 uur.

Opstellingen
FC Utrecht: Zoet; Klaiber, Van der Maarel, Hoogma, Guwara; Van Overeem, Gustafson, Maher, Van de Streek; Kerk, Bahebeck
Ajax: Onana; Dest, Álvarez, Blind, Tagliafico; Van de Beek, Martínez; Ziyech, Ekkelenkamp, Promes; Tadic

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. dinsdag 31 maart 2020

  2. maandag 30 maart 2020