'sc Heerenveen heeft eindelijk een nieuwe hoofdsponsor'

'sc Heerenveen heeft eindelijk een nieuwe hoofdsponsor'

4 maart 2020 – Het is sc Heerenveen eindelijk gelukt om een nieuwe hoofdsponsor te vinden. Volgens de Leeuwarder Courant gaat de Friese club op korte termijn eindelijk de nieuwe sponsor presenteren. Het gaat om het bedrijf Ausnutria.Als de laatste formaliteiten zijn afgerond, tekent dat bedrijf een meerjarig contract bij Heerenveen. Ausnutria is een zuivelbedrijf met een groot complex langs de A7 bij Heerenveen. Daarnaast heeft het bedrijf vestigingen in Leeuwarden, Kampen, Ommen, Zwolle en buitenlandse in Australië, Nieuw-Zeeland en China. Ausnutria produceert kindervoeding op basis van biologische koe- en geitenmelk.

Bart van der Meer was in het verleden jarenlang voorzitter van de raad van commissarissen bij Heerenveen en is nu topman bij het bedrijf. "Ik kan hier geen 'nee' of 'ja' op zeggen", reageert hij op de vraag of Ausnutria de nieuwe hoofdsponsor wordt. "Als dat zo zou zijn, dan komen we daar zelf wel mee naar buiten. Het is niet gepast, naar ons bedrijf toe en naar andere partijen, om daar nu iets over te zeggen."

In het kamp van Heerenveen zal ongetwijfeld blijdschap overheersen nu de zoektocht naar een nieuwe hoofdsponsor afgerond is. De club doet het dit seizoen zonder hoofdsponsor, waardoor de naam van KiKa op de borst van de spelers prijkt. Vorig seizoen was Groenleven nog de sponsor, maar het contract met dat bedrijf liep in de zomer af.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zaterdag 4 april 2020

  2. vrijdag 3 april 2020

  3. donderdag 2 april 2020