Van den Hurk verkozen tot beste speler derde periode

Van den Hurk verkozen tot beste speler derde periode

4 maart 2020 – Anthony van den Hurk van MVV is verkozen tot beste speler van de derde periodetitel in de Eerste Divisie. De aanvaller kreeg de meeste stemmen van trainers, aanvoerders en fans. Hidde Jurjus (beste doelman), Francesco Antonucci (beste talent), Henk de Jong (beste trainer) en Robert Mühren (topscorer) zijn eveneens in de prijzen gevallen.Voor de prijs van beste speler van de periode had Van den Hurk concurrentie van Erik Schouten (SC Cambuur), Jan Paul van Hecke en Arno Verschueren (beiden NAC Breda). De aanvoerder van MVV, die komende zomer overstapt naar het Zweedse Helsingborgs IF, troefde het drietal af.

De Graafschap-keeper Jurjus kreeg meer stemmen dan collega's Joshua Smits (Almere City FC), Hobie Verhulst (Go Ahead Eagles) en Mattijs Branderhorst (NEC). Volendam-middenvelder Antonucci werd op basis van zijn prestaties door trainers en aanvoerders verkozen tot het beste talent van de periode.

SC Cambuur viel twee keer in de prijzen. Mühren, in de tweede periode de beste van allemaal, maakte de meeste goals in de derde periode en kreeg daarvoor een Bronzen Kampioensschild. De Jong wint de prijs voor beste trainer.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 30 maart 2020

  2. zondag 29 maart 2020