Clubhopper Zenga moet einde maken aan vrije val van Cagliari

3 maart 2020, 19:41   Bijgewerkt: 3 maart 2020, 20:36

Walter Zenga moet Cagliari uit het slop trekken. De oud-doelman is de opvolger van Rolando Maran, die dinsdag zijn ontslag kreeg. Cagliari maakt een vrije val in de Italiaanse competitie en is het aan Zenga de taak de weg omhoog weer zien te vinden.

Voor Cagliari verloopt de tweede seizoenshelft dramatisch. Cagliari stond na veertien speelrondes in december nog op de vierde plaats in de Serie A en was de grote verrassing van het seizoen, maar sindsdien werd er helemaal niet meer gewonnen. Zeven nederlagen en vier remises leverden de elfde plaats in de Serie A op en dus het ontslag van Maran.

Zenga, die voor anderhalf seizoen heeft getekend, hield het bij zijn vorige clubs nooit lang vol. Sinds 2005 diende de voormalig sluitpost maar liefst veertien clubs. Vorig seizoen vertrok hij na negentien wedstrijden bij Venezia. Sindsdien zit Zenga zonder club. Ook zwaaide hij in het verleden de scepter bij onder andere Wolverhampton Wanderers, Sampdoria en Al-Jazira. Van Wolverhampton was de 59-jarige Milanees slechts 85 dagen trainer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen