Koeman: "Redelijk vaste groep verandert niet veel"

Koeman: "Redelijk vaste groep verandert niet veel"

3 maart 2020 – Ronald Koeman verwacht met veel bekende gezichten toe te werken naar het Europees kampioenschap. Voor de komende oefeninterland vallen er weinig nieuwe namen in de selectie te verwachten. "Misschien een enkeling", aldus de bondscoach. Oranje oefent eind maart tegen de Verenigde Staten en Spanje."We hebben een redelijk vaste groep. Dat zal niet heel veel veranderen", zegt Koeman tegen FOX Sports. Memphis zal er eind deze maand in elk geval niet bij zijn. "Ik ben bij hem geweest. Alles verloopt volgens hun planning. Het gaat misschien wat sneller dan andere revalidaties waarschijnlijk gaan. Maar het is veel te vroeg om conclusies te trekken."

Wel noemt Koeman het bewonderenswaardig hoe hard Memphis werkt aan zijn herstel. "Laten we hopen dat het zich uitbetaalt. Ik houd met alles rekening. De tijd zal het leren. Het is nog heel vroeg. Alles moet goed gaan. Uiteindelijk is het afwachten of het op tijd is."

Nations League
Koeman meldde zich dinsdagavond in Amsterdam, waar de loting voor de Nations League plaatsvond. Oranje werd daarin gekoppeld aan Italië, Bosnië-Herzegovina en Polen. "Niet ongunstig. Het had zwaarder gekund. Buiten Italië zijn het landen waar we nog niet tegen gespeeld hebben."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zondag 29 maart 2020

  2. zaterdag 28 maart 2020