Gisteren gemist: loting Nations League, nieuw verlies Liverpool

Gisteren gemist: loting Nations League, nieuw verlies Liverpool

4 maart 2020 – In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dinsdag 3 maart.Nederland speelt in Nations League tegen Italië, Bosnië en Polen
Nederland gaat in de tweede editie van de Nations League spelen tegen Italië, Bosnië-Herzegovina en Polen. Dat heeft de loting dinsdagavond in Amsterdam uitgewezen. In september gaat het landentoernooi, met Porugal als titelverdediger, van start. Het speelschema volgt later.

Juventus - Milan geannuleerd, meer maatregelen aanstaande
Juventus - AC Milan wordt alsnog uitgesteld. In eerste instantie mocht de return in de halve finale van de Coppa Italia woensdag nog doorgaan. Autoriteiten in Turijn bepaalden dinsdagavond toch anders. De risico's in betrekking tot het coronavirus worden te groot bevonden.

Vitesse stapt naar KNVB voor opheldering over VAR
Vitesse voelt zich dusdanig benadeeld door de VAR, dat het de KNVB om opheldering heeft gevraagd omtrent recente beslissingen. Dat laat de club weten in een officiële verklaring. Vitesse en de KNVB gaan met elkaar in gesprek. Beslissingen in de wedstrijden tegen PSV en PEC Zwolle vormden de druppel voor de Arnhemmers.

Liverpool verliest opnieuw en moet streep zetten door FA Cup
De zorgen voor Liverpool nemen toe. Voor de derde keer in vier wedstrijden heeft het elftal van Jürgen Klopp een nederlaag moeten slikken. Liverpool ging dinsdagavond onderuit in het FA Cup-duel met Chelsea: 2-0. Bij Liverpool kwam een aantal B-spelers in actie, maar deed Klopp ook een beroep op verschillende grote namen.

Valencia - Atalanta en Getafe - Inter zonder publiek
Spaanse autoriteiten willen de Europese duels Valencia - Atalanta en Getafe - Internazionale volgende week achter gesloten deuren laten spelen. Dit vanwege het coronavirus. Waarschijnlijk dat FC Barcelona - Napoli en Sevilla - AS Roma hetzelfde lot wacht.

Reacties

Meer nieuws

  1. donderdag 9 april 2020

  2. woensdag 8 april 2020