De Kuip uitverkocht voor eerste bekerduel Feyenoord dit seizoen

3 maart 2020, 16:57

De halve finale in de KNVB Beker tussen Feyenoord en NAC Breda donderdagavond wordt afgewerkt in een uitverkochte Kuip. De Rotterdammers krijgen tegen de Eerste Divisie-ploeg steun van meer dan vijftig duizend mensen. Het is de eerste thuiswedstrijd in de KNVB Beker dit seizoen. 

'Feyenoord waarschuwt voor zwarthandel en benadrukt dat de club geen enkele verantwoordelijkheid kan dragen als supporters kaarten kopen buiten de officiële verkoopkanalen van Feyenoord', laat de club weten over fans die mogelijkerwijs op andere manieren nog een ticket hebben bemachtigd of van plan zijn om dat te doen. 

De halve finale tegen NAC Breda is de eerste thuiswedstrijd van de Rotterdammers deze bekercampagne: het begon voor de ploeg van Dick Advocaat met een moeizame zege in Leeuwarden (1-2), gevolgd door de overwinning in het heenhaal duel in Sittard diep in de verlenging (1-2) en de krappe 0-1 winstpartij bij sc Heerenveen. Opponent NAC Breda schakelde achtereenvolgend FC Emmen, Sparta Nijkerk, PSV en AZ uit.  

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen