'Nübel uitgerekend tegen Bayern gepasseerd bij Schalke'

3 maart 2020, 15:28

Alexander Nübel is niet langer de eerste doelman van Schalke 04.  De 23-jarige keeper vertrekt na dit seizoen naar Bayern München en heeft het met die beslissing verbruid bij de fans van de club uit Gelsenkirchen. Uitgerekend tegen Bayern zit hij vanavond voor het eerst op de bank bij Schalke.

De 23-jarige Duitser geldt als groot talent, maar is sinds zijn transfer naar Bayern in kannen en kruiken is de draad behoorlijk kwijtgeraakt. Fans van Schalke waren bovendien boos vanwege zijn keuze voor Bayern, waardoor de situatie niet ideaal meer is. Trainer David Wagner kiest vanavond in het bekerduel met Bayern daardoor voor tweede keeper Markus Schubert. Dat melden Duitse media. Pijnlijk voor Nübel, die zich uiteraard graag tegen zijn nieuwe werkgever had willen laten zien. Eerder verloor de keeper, die als de nieuwe Manuel Neuer wordt gezien, al zijn aanvoerdersband. Overigens maakte ook Neuer eerder in zijn loopbaan de overstap van Schalke naar Bayern.

Schalke speelt vanavond om 20.45 uur thuis tegen Bayern in de kwartfinale van de beker. Voor Schubert, die dus vanavond onder de lat zal staan, betekent een nieuwe ontmoeting met de club die hem op 25 januari behoorlijk pijn deed. De Duitser keepte toen een slechte wedstrijd in München en was er mede verantwoordelijk voor dat Schalke met 5-0 verloor bij de topploeg.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen