Spoorboekje: Utrecht - Ajax in KNVB beker, Lyon ontvangt PSG

4 maart 2020, 07:00   Bijgewerkt: 3 maart 2020, 23:58

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op woensdag 4 maart.

Wedstrijden

FC Utrecht - Ajax (20.45 uur)

Voor FC Utrecht en Ajax is het bekerduel van vanavond in de Domstad een mooie kans op eerherstel. Utrecht ging in het weekend ten onder RKC Waalwijk terwijl de Amsterdammers niet opgewassen bleken tegen AZ en een pijnlijke nederlaag leden. Vanavond moeten beide teams proberen het blazoen op te poetsen. De inzet van de confrontatie is een plek in de bekerfinale tegen Feyenoord of NAC Breda. Die teams treffen elkaar donderdag.

Olympique Lyon - Paris Saint-Germain (21.10 uur)

Zonder Memphis Depay gaat Lyon in de Franse competitie geen gooi meer doen naar de bovenste plaatsen, maar in de bekercompetities is de ploeg vooralsnog wel succesvol. In de Champions League werd het heenduel met Juventus nog gewonnen, maar ook in de Coupe de France moet er een absolute topploeg worden verslagen: PSG. Krijgt Lyon dit seizoen nog eremetaal?

Voetbal op tv

20.45 uur: FC Utrecht - Ajax, FOX, live verslag van het KNVB Beker-duel

20.45 uur: Sheffield United - Manchester City, Ziggo Sport, live verslag van het FA Cup-duel

20.45 uur: Tottenham Hotspur - Norwich City, Ziggo Sport Extra, live verslag van het FA Cup-duel

21.00 uur: Mirandes - Real Sociedad, Ziggo Sport, live verslag van het Copa del Rey-duel

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen