Feyenoord gaat langer door met keeperstrainer Benlahsen

3 maart 2020, 11:35

Feyenoord is tevreden over het functioneren van Khalid Benlahsen en heeft zijn verbintenis met twee jaar verlengd. De keepertrainer van het eerste elftal ligt daardoor nu tot de zomer van 2022 vast in De Kuip. Hij is bezig aan zijn zevende seizoen in dienst van Feyenoord.

In 2013 haalde Benlahsen zijn keeperspapieren, waarna Feyenoord hem vastlegde. Hij was onder meer coördinator en begeleider van andere jeugdtrainers en moest vormgeven aan het nieuwe beleidsplan. Tevens werkte hij twee jaar als keeperstrainer bij Jong Oranje. In 2016 ging hij aan de slag als keeperstrainer bij het eerste, waar hij Patrick Lodewijks opvolgde. Dit seizoen werkt hij bij Feyenoord 1 samen met de doelmannen Justin Bijlow, Nick Marsman, Ramón ten Hove en Elber Evora.

Feyenoord is tevreden over zijn functioneren en heeft hem een nieuw contract laten tekenen. Hij twijfelde niet toen de club aan hem liet weten dat het met hem doorwilde. "De keuze was een hele makkelijke. Ik heb het hier nog steeds enorm naar mijn zin. We werken goed en nauw samen met elkaar. Alle keepers zijn stuk voor stuk leergierig en goed coachbaar. Het keepersvak zelf blijft zich ook ontwikkelen. Dat maakt het alleen nog maar leuker en uitdagender."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen