'Hazard gaat onder het mes, hersteltijd geschat op twee maanden'

2 maart 2020, 22:00

Eden Hazard gaat deze week in de Verenigde Staten onder het mes om zich te laten helpen aan zijn enkelblessure. In samenspraak met specialisten en Real Madrid is dit besloten. Dat melden de Madrileense sportkranten Marca en AS. Real Madrid hoopt aan het einde van dit seizoen nog over de aanvaller te kunnen beschikken.

Hazard heeft al maanden te maken met enkelproblemen. In het Champions League-duel met Paris Saint-Germain kreeg hij daar voor het eerst mee te maken. Een week na zijn rentree in februari herhaalde de geschiedenis zich en ontkomt Hazard niet aan een operatie. Donderdag gaat hij in het Amerikaanse Dallas onder het mes.

Volgens AS schat Real de hersteltijd vooralsnog op twee maanden. Al zal dit afhankelijk zijn van hoe de ingreep verloopt. De Koninklijke hoopt in de laatste wedstrijden van het seizoen nog over hun sterspeler te kunnen beschikken. Ook voor de nationale ploeg van België is het van belang dat alles volgens plan gaat. Als het tegenzit, kan het EK voor Hazard in gevaar komen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen