Gisteren gemist: Hazard moet onder het mes, Arsenal bekert door

Gisteren gemist: Hazard moet onder het mes, Arsenal bekert door

3 maart 2020 – In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 2 maart.'Hazard gaat onder het mes, hersteltijd geschat op twee maanden'
Eden Hazard gaat deze week in de Verenigde Staten onder het mes om zich te laten helpen aan zijn enkelblessure. In samenspraak met specialisten en Real Madrid is dit besloten. Dat melden de Madrileense sportkranten Marca en AS. Real Madrid hoopt aan het einde van dit seizoen nog over de aanvaller te kunnen beschikke

Overgespeeld duel pakt totaal verkeerd uit voor Almere
De herhaling van het duel Jong AZ heeft verkeerd uitgepakt voor Almere City. De nummer tien van de Eerste Divisie ging maandagavond met 3-1 onderuit. Door een administratieve fout bij de KNVB kon de wedstrijd opnieuw gespeeld worden en maakte Almere graag gebruik van die mogelijkheid. Eind januari eindigde het duel nog onbeslist (3-3), waardoor Almere zelfs een punt armer is geworden.

Opnieuw staat er bij AC Milan een bom op barsten
AC Milan staat voor een nieuwe bestuurlijke crisis. Directeur voetbal Zvonimir Boban gaat de club volgens Italiaanse media verlaten. Zijn vertrek is een kwestie van tijd. Mogelijk dat technisch directeur Paolo Maldini ook zijn koffers pakt. Het duo vormde nog geen jaar de technische leiding.

Arsenal houdt zich op prijs na eenvoudige bekerzege
Arsenal heeft probleemloos de kwartfinale van de FA Cup bereikt. Het elftal van Mikel Arteta ontdeed zich maandagavond van League One-club Portsmouth: 0-2. Voormalig NAC Breda-speler Pablo Mari debuteerde verdienstelijk voor de Londenaren.

Zwitserse competities liggen maand stil vanwege corona
Als gevolg van het coronavirus ligt de competitie in Zwitserland bijna een maand stil. In de twee hoogste klassen wordt tot 23 maart niet gevoetbald. Dat hebben de twintig clubs besloten nadat Zwitserse autoriteiten een verbod op grote evenementen (> duizend bezoekers) instelden.

Reacties

Meer nieuws

  1. donderdag 9 april 2020

  2. woensdag 8 april 2020