Spelersgroep FC Utrecht spreekt hartig woordje met elkaar

Spelersgroep FC Utrecht spreekt hartig woordje met elkaar

2 maart 2020 – De spelers van FC Utrecht hebben een hartig woordje met elkaar gesproken. Trainer John van den Brom nam maandagochtend woord om de teleurstellende resultaten en het slechte spel te bespreken. "Er zijn harde woorden gevallen. Dat is ook terecht. Wat besproken is, hoeft niet naar buiten te komen", aldus speler Justin Hoogma.Het hele seizoen speelt Utrecht al wisselvallig. De nederlaag van zondag bij RKC Waalwijk (2-1) betekende een dieptepunt. Daarom gaan fans maandagavond met de club(leiding) in gesprek. 's Ochtends sprak de spelersgroep al met elkaar.

"Wij denken allemaal te weten wat beter moet. We analyseren onszelf en het team ook", zegt Hoogma tegen RTV Utrecht. "Het heeft niet veel zin om daar nu veel worden aan vuil te maken. We moeten het laten zien op het veld." Van een crisis is volgens Hoogma geen sprake. "Maar dat het gisteren heel slecht was en de week ervoor ook, da's duidelijk. En dat het beter moet is ook duidelijk", weet de verdediger. "We hebben een wisselvallig seizoen. Dat het constanter moet, roepen we al heel lang. Waarom het niet lukt? Geen idee. We zullen moeten verbeteren."

Komende woensdag krijgt Utrecht daar de eerste kans voor. In de Galgenwaard speelt de ploeg in de halve finale van de KNVB Beker tegen Ajax.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. maandag 18 januari 2021

  2. zondag 17 januari 2021