NEC neemt per direct afscheid van laatste banneling Sabak

2 maart 2020, 12:34

Paolo Sabak staat niet langer onder contract bij NEC. De club uit Nijmegen meldt via de officiële kanalen dat de verbintenis van de 21-jarige middenvelder per direct is ontbonden. Na het huidige seizoen liep zijn contract nog voor twee jaar door.

NEC wilde al enige tijd af van Sabak. Net als Ragnar Oratmangoen, Joey van den Berg en Mathias Bossaerts werd de voormalig Belgisch jeugdinternational in de zomer teruggezet naar de beloften. Oratmangoen (SC Cambuur), Van den Berg (Alcides) en Bossaerts (clubloos) kozen eieren voor hun geld, maar Sabak bleef. Nu is het NEC toch gelukt om de middenvelder te lozen.

Sabak speelde in het seizoen 2018/2019 tien wedstrijden voor NEC. Dat waren allemaal invalbeurten. "De samenwerking tussen N.E.C. en Paolo is van beide kanten niet geworden wat we er vooraf van hadden verwacht. Na diverse gesprekken met Paolo en zijn management hebben we in onderling overleg besloten dat het voor beide partijen beter is om uit elkaar te gaan. We wensen Paolo veel succes in de toekomst", aldus algemeen directeur Wilco van Schaik.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen