Sturridge vertrokken bij Turkse koploper Trabzonspor

Sturridge vertrokken bij Turkse koploper Trabzonspor

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

2 maart 2020 – Trabzonspor heeft maandag per direct afscheid genomen van Daniel Sturridge (30). De voorhoedespeler kon in Turkse dienst geen potten breken en daarom is het contract van de aanvaller bij de koploper van de Süper Lig per direct ontbonden. Het is onduidelijk of hij al een nieuwe club heeft gevonden. 

Het begin van Sturridge was nog best goed, maar door terugkerende blessures en een falende fitheid kon hij geen basisplaats veroveren. In totaal produceerde hij tot zeven goals en vier assists in zestien wedstrijden: best aardige cijfers, maar drie goals maakte hij in de dubbele bekerontmoeting met tweedeklasser Altay SK.

De aanvaller kwam in het verleden uit voor Chelsea, Manchester City, Bolton Wanderers, West Bromwich Albion en Liverpool – de club die hij afgelopen zomer transfervrij verliet. Bij The Reds kwam hij tot 160 duels, waarin hij 68 keer scoorde en 26 assists kwam.

Reacties

gerelateerd