Boadu vindt Ajax titelfavoriet ondanks knappe zege AZ

2 maart 2020, 08:32

Myron Boadu ziet Ajax nog altijd als de favoriet voor de titelstrijd in de Eredivisie. Ondanks de overwinning van AZ in de Johan Cruijff ArenA zondagavond, hebben de Amsterdammers nog altijd de beste papieren. "We staan nu in punten gelijk, maar hebben wel een minder doelsaldo. Laten we nu maar onze laatste tien wedstrijden winnen. Dan verliest Ajax misschien nog wel een puntje."

Dat zei hij tegenover De Telegraaf over de titelkansen. Boadu nam het openingsdoelpunt voor zijn rekening en was blij dat hij het net weer eens vond na een mindere periode. "Voor mij was het nieuw om zo veel kritiek te krijgen. Dat had ik nog nooit meegemaakt. Het klopt dat het even minder liep. Soms ziet het er dan misschien gemakzuchtig uit. Maar dat is het niet", verzekerde hij.

"Op de training voelde ik dat het weer terugkwam. Daar lieten we wel mooie dingen zien. Nu kwam het er tegen Ajax gelukkig ook weer uit. Ik denk dat we voor rust wel driemaal hadden moeten scoren", aldus Boadu. "Dat mag je ook mij verwijten, al maak ik gelukkig wel die belangrijke 0-1. Ik zag die bal bijna weer tegen de paal gaan."

Lees ook: Krantenoverzicht: 'Ten Hag lijkt grip op Ajax volledig te verliezen'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen