De Jong gelooft nog in titel ondanks verlies in El Clásico

2 maart 2020, 08:16

Frenkie de Jong vindt de nederlaag van FC Barcelona zondagavond in El Clásico erg pijnlijk, maar is in de Spaanse titelstrijd nog niet ontmoedigd. Volgens de middenvelder had er op bezoek bij Real Madrid veel meer ingezeten voor zijn elftal en daarom houdt hij nog vertrouwen in de landstitel. "Het is altijd pijnlijk om wedstrijden te verliezen."

Dat zei hij op het clubkanaal van de Catalanen. "Verliezen is pijnlijk, El Clásico in het bijzonder. Want we hadden kunnen winnen, vooral in de eerste helft speelden we goed", vond De Jong. "We zijn enorm teleurgesteld en doen er alles aan om te verbeteren. We zullen elke week nog moeten verbeteren."

Door de nederlaag is Real Madrid de nieuwe koploper van La Liga, toch gelooft De Jong niet dat FC Barcelona al is uitgeschakeld in de titelrace. "Het verschil is maar één punt, dus we zijn nog altijd in de race om het landskampioenschap. We zullen blijven vechten tot het einde", aldus de Nederlander. "We zijn op de juiste weg en zullen elke week beter spelen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen