'FC Utrecht-fans gaan gesprek aan met club vanwege onvrede'

1 maart 2020, 21:32

De ontevreden supporters van FC Utrecht gaan maandagavond een gesprek aan met de club(leiding). De fans vinden dat er te slechte resultaten zijn in de laatste weken en dat er te weinig lijn zit in het spel van de Domstedelingen. De club gaf aan open te staan voor een gesprek, waardoor een scene bij de aankomst van de spelersbus werd voorkomen.

Dat schrijft het Algemeen Dagblad. De onvrede bij de supporters van FC Utrecht is al langer aanwezig, maar is weer opgelaaid na de slechte resultaten van de laatste weken: zondagmiddag werd er verloren bij hekkensluiter RKC Waalwijk – voor de tweede keer dit seizoen. Eerder ontsnapte de ploeg nog aan een verlies tegen FC Twente. Hoewel de ploeg in de halve finale van de KNVB Beker staat, ging dat ook tegen kleine ploegen soms met horten en stoten.

De supporters vinden de spelers te passief en zien naast de matige prestaties een gebrek aan inzet en ontwikkeling binnen de ploeg. Aan het gesprek nemen supporters en een delegatie van de technische staf en selectie deel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen